کمک به کودک برای سازگاری با نوزاد جدید

سازگاری با نوزاد جدید

 

سازگاری با نوزاد جدید

سازگاری با نوزاد جدید

 

کمک به کودک برای سازگاری با نوزاد جدید

 

واکنش کودکم به” نوزاد جدید” چگونه خواهد بود؟
حتی اگر کودک تان از قبل هیجان زیادی نسبت به تولد خواهر یا برادر جدیدش نشان داده باشد، باز هم ممکن است بعد از تولد نوزاد و ورودش به خانه برخورد های متفاوتی و گاها منفی نشان بدهد. بخش زیادی از این که کودکتان چگونه با نوزاد برخورد کند و کنار بیاید به خلق و خوی او بستگی دارد .کودکانی که خلق و خوی آرام تر و انعطاف پذیر تری دارند، ممکن است به راحتی با این موضوع کنار بیایند. و کودکانی که حساس تر هستند و سخت تر با تغییرات کنار می آیند ،ممکن است به زمان بیشتری برای سازگاری با نوزاد جدید نیاز داشته باشند.
واکنش کودک شما به نوزاد جدید ممکن است با رفتارهای “واپس روی” دیده شود .کودک ممکن است تمایل داشته باشد دوباره از شیشه شیر بنوشد یا پوشک بشود و یا به شدت دنبال دریافت توجه بیشتر از شما شود مخصوصاً در هنگام شیر دادن و تعویض پوشک نوزاد تان! کودک شما حتی ممکن است احساسات خودش را از طریق ضربه زدن به بدن نوزاد و یا قاپیدن اسباب بازی او نشان دهد. از طرف دیگر هم، ممکن است کودکتان عاطفه زیادی نسبت به نوزاد نشان دهد و سعی در ارتباط گرفتن با او داشته باشد.

 

از چه طریق می توانم به کودکم کمک کنم تا بتواند با نوزاد جدید ارتباط بگیرد؟

۱. به او وظایف خاص و جالب بده!

اجازه بده کودک به شما در کارهای مربوط به نوزاد کمک کند. برای مثال در هنگام حمام کردن نوزاد او کف درست کند، پوشک و لباس های نوزاد را بیاورد، اگر نوزاد گریه می کند به آرامی به پشتش بزند و با او صحبت کند و اگر خواست نوزاد را بغل کند به او بگویید روی صندلی بنشیند و با چند تا بالش دور او را ایمن کنید و اجازه دهید نوزاد را در آغوش بگیرد و شما هم کنارشان باشید برای حفظ امنیت هر دو.

۲. از کودک نظر بپرسید

از کودکتان بپرسید:” تو فکر می کنی خواهرت لباس آبی میخواهد بپوشد یا زرد ؟” یا “دوست داری به من کمک کنی تا یک قصه برای خواهرت بگوییم؟”. همچنین می توانید از او در سرگرم کردن نوزاد کمک بخواهید. برای مثال یک آواز برای خواهرش بخواند یا با صورت شکلک برای نوزاد دربیاورد، معمولاً کودکان زیر ۵ سال از این دست کارهای سرگرم کننده لذت می برند و احتمالاً با شما همکاری خوبی خواهند داشت و البته اگر خنده ای به لب های نوزاد بیاورند احساس غرور خواهند کرد!

۳. با هم به تماشای نوزاد بنشینید!

از کودکتان دعوت کنید تا با شما بنشیند و نوزاد را بررسی کنید. کودک را نزدیک نوزاد ببرید و از او بخواهید خوب به صورت و بدن نوزاد نگاه کند…

برای خواندن ادامه مقاله اینجا کلیک کنید

.

.

.

مشاوره تلفنی کودک فردا

همراه شما در مسیر فرزندپروری

تماس از طریق تلفن ثابت و بدون نیاز به هیچ کدی

مشاوره تلفنی تهران ۹۰۹۲۳۰۱۶۹۳

مشاوره تلفنی ایران ۹۰۹۹۰۷۰۳۱۶

از ساعت ۹ صبح الی ۷ عصر

تلگرام @koodakefarda

اینستاگرام @koodakefarda

مشاوره فردی،مشاوره کودک ،مشاوره نوجوان،درمان اختلالات رشدی کودک،ترس کودک،اضطراب،ناخن جویدن،انگشت مکیدن،افسردگی،مشاوره تحصیلی،آموزش مهارتهای فرزندپروری،اتیسم،بیش فعالی،پرخاشگری،خشم کودک،آموزش مهارتهای کنترل خشم،تولد نوزاد جدید،مهارتهای اجتماعی کودک،از پوشک گرفتن ، از شیرگرفتن ،حسادت کودک،دروغگویی در کودکان،تخیل کودک،مراحل رشدی کودکان،بازی های مناسب سن کودک،درس نخواندن کودکان، رفع بی انگیزگی در کودکان،مهارتهای دوست یابی کودک،دعوای خواهر و برادرها،مهارتهای اجتماعی کودک،کاردستی برای کودکان،سرگرمی کودک،ارجاع به متخصص های کودکان،تشخیص اختلالات کودک،درمان اختلالات کودک،مشاوره فردی،مشاوره کودک ،مشاوره نوجوان،درمان اختلالات رشدی کودک،ترس کودک،اضطراب،ناخن جویدن،انگشت مکیدن،افسردگی،مشاوره تحصیلی،آموزش مهارتهای فرزندپروری،اتیسم،بیش فعالی،پرخاشگری،خشم کودک،آموزش مهارتهای کنترل خشم،تولد نوزاد جدید،مهارتهای اجتماعی کودک،از پوشک گرفتن ، از شیرگرفتن ،حسادت کودک،دروغگویی در کودکان،تخیل کودک،مراحل رشدی کودکان،بازی های مناسب سن کودک،درس نخواندن کودکان، رفع بی انگیزگی در کودکان،مهارتهای دوست یابی کودک،دعوای خواهر و برادرها،مهارتهای اجتماعی کودک،کاردستی برای کودکان،سرگرمی کودک،ارجاع به متخصص های کودکان،تشخیص اختلالات کودک،درمان اختلالات کودک،مشاوره تلفنی،روانشناس کودک،مشاوره،مشاوره فرزندپروری،تربیت کودک،مشاوره و راهنمایی،مشاوره روانشناختی،مشاوره تلفنی،روانشناسی کودک،مشاوره تلفنی رایگان،مشاوره و خدمات روانشناسی،مشاوره آنلاین،مشاوره تلفنی آنلاین،مشاوره از راه دور،مشاوره روانشناسی از خارج از کشور،مشاوره با موبایل،مشاوره تلفنی با موبایل،مشاوره روانشناسی کودک،پرسش و پاسخ سوالات روانشناسی،کمک و راهنمایی،مشاوره تحصیلی،مشاوره برای کودکان،مشاوره برای نوجوانان،مشاوره،روانشناس کودک تلفنی،روانشناس کودک خوب،روانشناس کودک در تهران،روانشناس کودک در جنوب تهران،روانشناس کودک در غرب تهران،روانشناس کودک در شرق تهران،روانشناس کودک در شمال تهران،فرزندپروری،مشاوره والدین،مشاوره پدرها و مادرها،مشاوره و سنگ صبور،کودک،نوجوان،روانشناسی نوجوانان،روانشناسی رشد کودک،مشاوره کودکان،مشاوره برای نوجوان،روانشناس نوجوان،روانشناسی،مشاوره تلفنی در ایران،مشاوره روانشناسی ملی،مشاوره و راهنمایی فرزندپروری،روانشناس کودک در زنجان،روانشناس کودک در همدان،روانشناس کودک در کیش،روانشناسی کودک تلفنی،روانشناس کودک در تبریز،روانشناس کودک در رفسنجان،روانشناس کودک در اصفهان،روانشناس کودک تلفنی،کودک وابسته،اسباب بازی مورد علاقه کودک،وسواس در کودکان،درمان وسواس،کودک وسواسی،لجبازی نوپایی،کودک لجباز،درمان لجبازی،والدگری،کلیدهای تربیتی،درمان وسواس در کودک،خواسته های تکراری کودک،تولد نوزاد جدید،حسادت کودک،نوزاد،کودک،خواهرو برادر

پاسخی دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 3 = دوازده

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>