استعداد یابی در کودکان

استعدادیابی
استعدادیابی

استعدادیابی

اس

استعدادیابی در کودکان

۱٫ موقع بازی کردن , تماشایش کنید. ببینید از چه دسته بازی هایی بیشتر لذت می برد. بازی های گروهی یا انفرادی. بازی های آرامتر یا پرهیجان تر. و ببینید کدام دسته فعالیتها برایش جالبتر است. فعالیتهای ورزشی, فعالیتهای هنری یا فعالیتهای فکری. ترجیح می دهد صرفا نقاشی بکشد و یا با اسکوترش به بازی های حرکتی بپردازد , یا پازل و جدول حل کند.اینها سرنخ هایی به دست ما می دهند برای کشف استعدادش یا اینکه در چه زمینه هایی بیشتر علاقمند است.

۲٫ در تجربه های واقعی قرارش دهید. اگر فکر می کنید مثلا به موسیقی علاقه مند است او را در زمینه های مختلفی از این موضوع قرارش دهید. به کنسرت برود, با سازها آشنا شود, در کلاس موسیقی شرکت کند و تا ۶ ماه حداقل ادامه دهید اگر احیانا احساس کردید علاقه و تمایلی در کلاس ندارد می توانید تجدیدنظری در سازش داشته باشید. در کل ببینید از بین زمینه هایی که به کودک معرفی کردید , کدام موضوع بیشتر نظرش را جلب کرده و توجهش را به آن اختصاص داده است…

۳٫ به دنبال علاقمندی های او بگردید نه خودتان. ممکن است شما در زمینه ای بسیار علاقمند بودید و دوست دارید که کودکتان نیز در آن زمینه پیش برود ولی دست نگه دارید! منصفانه جلو روید و دایما بازبینی کنید که دارید فشار به کودک وارد می کنید یا خیر برای ادامه آن فعالیت, آیا اصلا کودک تمایل و علاقه ای به آن فعالیت نشان می دهد یا خیر…

۴٫ تلاش کودک را تشویق کنید نه استعدادش را! در آخر بدانید که برای اینکه انگیزه را در کودک از بین نبریم, تلاش و کوشش را ارج دهیم و تشویق کنیم. مثلا به جای اینکه بگوییم ” وای تو چقدر در پیانو نواختن استعداد داری, بگوییم وای چقدر این قطعه را خوب تمرین کردی و زیبا می نوازی”

برگرفته از سایت rfdtv.com

تیم ترجمه کودک فردا…

.

.

جهت مشاوره و پاسخگویی به سوالاتتان در این مورد با شماره های زیر در تماس باشید

مشاوره تلفنی کودک فردا

همراه شما در مسیر فرزندپروری

تماس از طریق تلفن ثابت و بدون نیاز به هیچ کدی

مشاوره تلفنی تهران ۹۰۹۲۳۰۱۶۹۳

مشاوره تلفنی ایران ۹۰۹۹۰۷۰۳۱۶

از ساعت ۹ صبح الی ۷ عصر

مشاوره تلفنی همراهان خارج از کشور از طریق پیام به دایرکت اینستاگرام

تلگرام @koodakefarda

اینستاگرام @koodakefarda

.

.

.

.

مشاوره فردی،مشاوره کودک ،مشاوره نوجوان،درمان اختلالات رشدی کودک،ترس کودک،اضطراب،ناخن جویدن،انگشت مکیدن،افسردگی،مشاوره تحصیلی،آموزش مهارتهای فرزندپروری،اتیسم،بیش فعالی،پرخاشگری،خشم کودک،آموزش مهارتهای کنترل خشم،تولد نوزاد جدید،مهارتهای اجتماعی کودک،از پوشک گرفتن ، از شیرگرفتن ،حسادت کودک،دروغگویی در کودکان،تخیل کودک،مراحل رشدی کودکان،بازی های مناسب سن کودک،درس نخواندن کودکان، رفع بی انگیزگی در کودکان،مهارتهای دوست یابی کودک،دعوای خواهر و برادرها،مهارتهای اجتماعی کودک،کاردستی برای کودکان،سرگرمی کودک،ارجاع به متخصص های کودکان،تشخیص اختلالات کودک،درمان اختلالات کودک،مشاوره فردی،مشاوره کودک ،مشاوره نوجوان،درمان اختلالات رشدی کودک،ترس کودک،اضطراب،ناخن جویدن،انگشت مکیدن،افسردگی،مشاوره تحصیلی،آموزش مهارتهای فرزندپروری،اتیسم،بیش فعالی،پرخاشگری،خشم کودک،آموزش مهارتهای کنترل خشم،تولد نوزاد جدید،مهارتهای اجتماعی کودک،از پوشک گرفتن ، از شیرگرفتن ،حسادت کودک،دروغگویی در کودکان،تخیل کودک،مراحل رشدی کودکان،بازی های مناسب سن کودک،درس نخواندن کودکان، رفع بی انگیزگی در کودکان،مهارتهای دوست یابی کودک،دعوای خواهر و برادرها،مهارتهای اجتماعی کودک،کاردستی برای کودکان،سرگرمی کودک،ارجاع به متخصص های کودکان،تشخیص اختلالات کودک،درمان اختلالات کودک،مشاوره تلفنی،روانشناس کودک،مشاوره،مشاوره فرزندپروری،تربیت کودک،مشاوره و راهنمایی،مشاوره روانشناختی،مشاوره تلفنی،روانشناسی کودک،مشاوره تلفنی رایگان،مشاوره و خدمات روانشناسی،مشاوره آنلاین،مشاوره تلفنی آنلاین،مشاوره از راه دور،مشاوره روانشناسی از خارج از کشور،مشاوره با موبایل،مشاوره تلفنی با موبایل،مشاوره روانشناسی کودک،پرسش و پاسخ سوالات روانشناسی،کمک و راهنمایی،مشاوره تحصیلی،مشاوره برای کودکان،مشاوره برای نوجوانان،مشاوره،روانشناس کودک تلفنی،روانشناس کودک خوب،روانشناس کودک در تهران،روانشناس کودک در جنوب تهران،روانشناس کودک در غرب تهران،روانشناس کودک در شرق تهران،روانشناس کودک در شمال تهران،فرزندپروری،مشاوره والدین،مشاوره پدرها و مادرها،مشاوره و سنگ صبور،کودک،نوجوان،روانشناسی نوجوانان،روانشناسی رشد کودک،مشاوره کودکان،مشاوره برای نوجوان،روانشناس نوجوان،روانشناسی،مشاوره تلفنی در ایران،مشاوره روانشناسی ملی،مشاوره و راهنمایی فرزندپروری،روانشناس کودک در زنجان،روانشناس کودک در همدان،روانشناس کودک در کیش،روانشناسی کودک تلفنی،روانشناس کودک در تبریز،روانشناس کودک در رفسنجان،روانشناس کودک در اصفهان،روانشناس کودک تلفنی،کودک وابسته،اسباب بازی مورد علاقه کودک،وسواس در کودکان،درمان وسواس،کودک وسواسی،لجبازی نوپایی،کودک لجباز،پول،پول برای کودک،هدیه برای کودک،سه سالگی،تنها در اتاق، تنهایی کودک،استعدادیابی در کودکان،استعدادیابی،استعدادکودکان،استعداد یابی در کودکان

پاسخی دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


3 × نُه =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>