آرشیو

تکنیکهای مدیریت اضطراب برای کودکان دبستانی

اضطراب کودک

تکنیکهای مدیریت اضطراب برای کودکان دبستانی کودکان در سنین دبستان ممکن است با موقعیتها و وضعیتهایی روبرو شوند که باعث اضطراب آنها شود. این اضطراب میتواند به عنوان یک واکنش طبیعی به تغییرات در محیط، استرس مدرسه یا مسائل خانوادگی ظاهر شود. اما، مهم است که کودکان یاد بگیرند چگونه با این اضطرابها کنار بیایند و آنها را مدیریت کنند. در ادامه، به برخی از تکنیکهای موثر مدیریت اضطراب برای کودکان دبستانی اشاره خواهیم کرد: ۱٫ تنفس عمیق: به کودکان یاد بدهید چگونه نفسهای عمیق و آرام بکشند. تنفس عمیق میتواند به آنها کمک کند تا احساس آرامش و تمرکز بیشتری داشته باشند. ۲٫ بازی با احساسات: از کودکان بپرسید که احساساتشان در مورد موقعیت خاص چیست و سپس بازیهایی را با آنها انجام دهید…

به کودک قدرت انتخاب و حس مسئولیت بدهید

انتخاب در کودک

به کودک قدرت انتخاب و حس مسئولیت بدهید کودکان باید یاد بگیرند که چگونه کنترل مثبت در زندگی خویش اعمال کنند. برای بچه های خیلی کوچک، ممکن است کنترل زندگی در انتخاب بین دو نوع بستنی خلاصه شود. برای بچه های بزرگتر کنترل می تواند این باشد که بتوانند بین تمیز کردن اتاق شان در شنبه یا یکشنبه تصمیم بگیرند. اگر چند فرزند دارید به آنها این اختیار را بدهید که هر کدام از آنها همراه با شما برنامه های مخصوص به خود برای انجام کارهای خانه تهیه کنند برای مثال شنبه درست کردن کیک با سارا دوشنبه رفتن به پارک با امیر و… مشاوره تلفنی فرزندپروری ایران و خارج از کشور ۰۹۹۰۰۹۰۰۷۰۱ روزهای فرد ۹ صبح الی ۷ عصر هماهنگی: واتساپ، پیامک مشاوره تلفنی،روانشناس…

کودک و رسانه های دیجیتال

کودک و رسانه دیجیتال

  انجمن طب اطفال آمریکا در مورد محدودیت زمانی استفاده از رسانه‌های دیجیتال برای کودکان توصیه‌هایی ارائه داده است. طبق این توصیه‌ها: کودکان زیر ۱۸ ماه نباید از رسانه‌های دیجیتال استفاده کنند. کودکان ۱۸ تا ۲۴ ماهه، باید از رسانه‌های دیجیتال محدود شوند و تنها به صورت مستقیم با والدین و مراقبین شان از این رسانه‌ها استفاده کنند. کودکان ۲ تا ۵ ساله، باید به حداکثر یک ساعت استفاده محدود شوند و تنها از برنامه‌های با محتوای سالم و با نظارت والدین استفاده کنند. کودکان بالای ۶ سال نیز باید به حداکثر دو ساعت استفاده محدود شوند. مشاوره تلفنی فرزندپروری ایران و خارج از کشور ۰۹۹۰۰۹۰۰۷۰۱ روزهای فرد ۹ صبح الی ۷ عصر هماهنگی: واتساپ، پیامک

حس های درونی کودکان

حس های درونی

حس های درونی کودکان تحقیقات جدید نشان می دهد شناخت حس های بدن منبعی برای فرآیند تصمیم گیری منطقی مغز به شمار می آیند. از این رو بسیار مهم است که که کودکان را برای گوش دادن به حس های درونی شان تشویق کنیم. ما میتوانیم از کودکان بپرسیم که در بدنشان چه حسی می کنند؟ در همین لحظه چه حسی در معده شان دارند؟ آیا قلبشان تند تند می زند ؟در گردنشان احساس انقباض می‌کنند؟ روی این حس‌ها تمرکز کنید و درباره اینکه این علائم چه معنایی برای شما و فرزندتان دارد فکر کنید.می توانید از کودکتان بپرسید فکر می کنی که بدنت درست همین الان سعی دارد چه چیزی به تو بگوید؟ نسبت به دریافت این علائم غیر کلامی پذیرا باشید, این علائم…

بازگشت به مدرسه

برگشت به مدرسه

بازگشت به مدرسه شهریور ماه شده و آماده کردن دوباره بچه ها برای مدرسه این روزها بیشتر در مورد خاطرات خوبی که خودتان در مدرسه داشته اید صحبت کنید… یادآوری اسم دوستها و معلم های قدیم تان، چیزهایی که از اونها یاد گرفتین… خاطرات اولین کتابی که مستقلانه تونستین بخونید، اولین دفتر خاطرات تان که تونستین مستقلانه بنویسید زنگ ورزش و بازی های گروهی خاطرات جشن ها و اردوهای مدرسه با گفتن از خاطرات می تونیم یک تصویر خوب برای بچه ها مخصوصا بچه هایی که سال اول شان هست بسازیم تا کمکشون کنیم در حدی با فکرهای نگران کننده یا اضطرابی شان بتوانند کنار بیایند. و البته حتما سعی در همدلی و درک نگرانی هایشان هم داشته باشیم… اگر کودکتان ترس از مدرسه دارد…

1 2 3 5